Ambrose Island is de nieuwe map van Hitman 3

Ambrose Island is de nieuwe map van Hitman 3

IO Interactive toont de nieuwe sandbox-map voor Hitman 3, genaamd Ambrose Island.

Watch on YouTube

Op 26 juli komt de nieuwe map van Hitman 3 uit als gratis dlc voor iedereen die de game bezit. Ambrose Island is een tropisch eiland dat bewoond wordt door piraten, en Agent 47 zal in ieder geval hun leider om moeten brengen.

“Ambrose Island is een verborgen inham, thuishaven van een gevaarlijk piratensyndicaat dat te werk gaat in de Andaman Sea”, aldus IO Interactive in een blogpost. “De volledig te verkennen sandbox-locatie zit vol met nieuwe targets, gameplay-mogelijkheden, uitdagingen, vrij te spelen beloningen, en is gratis voor alle Hitman 3-bezitters.” Een van de nieuwe beloningen is de Guerrilla Wetsuit, die Agent 47 al draagt in de trailer.

Ambrose Island is de laatste nieuwe map die deze maand uitkomt voor Hitman 3. Op dit moment zit het Himmapan Hotel in Bangkok in de roulatie van gratis locaties, spelers kunnen dat level verkrijgen tot en met 17 juli. Afgelopen vrijdag kwam Vicente Murillo terug als Elusive Target, hij zit in de game tot het einde van volgende week. Bekijk hier de volledige content-roadmap van deze maand. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kost het level tot 17 juli erna geld? of verdwijnt het zonder season pass bijvoorbeeld?

0

Aanbevolen voor jou