Alle spelers behalen voortgang in Halo Infinites co-op-campagne

Alle spelers behalen voortgang in Halo Infinites co-op-campagne

Alle spelers die in een party zitten en samen de co-op-campagne van Halo Infinite spelen zullen progressie boeken in het spel.

Dat blijkt uit een nieuwe post op de Halo Waypoint-website. Waar sommige games ervoor kiezen om slechts de leider van de party of de persoon die de online game host progressie te laten boeken in bijvoorbeeld een campagne, zal ieder partylid in Halo Infinite dezelfde voortgang boeken. Alle behaalde doelen en prestaties worden voor iedereen onthouden, aldus lead world designer John Mulkey.

Mulkey legt uit: “Het doel was bij aanvang om ‘iedereen hun campagnes samen te laten spelen’. Dat betekent dat alle geboekte progressie in de game, of het nou in Solo of Co-Op is, behouden zou blijven. [..] Ik kan een Solo-campagne aan het spelen zijn, even een paar uurtjes in een Co-Op-sessie springen en daarna weer teruggaan naar Solo en alle missievoortgang, verzamelobjecten, uitrusting, gemaakte upgrades en behaalde achievements uit beide sessies blijven dan intact.” Zo is het dus ook mogelijk om samen met vrienden Skulls te verzamelen in de co-op-campagne.

“Voorbij zijn de dagen van het spelen van andermans spel zonder het behalen van progressie.” Hij spreekt ook over spelers die achterlopen op hun vrienden, want zij hoeven niet allerlei missies in te halen om mee te kunnen spelen. “Hier refereren we intern naar als ‘No Spartan Left Behind’”, aldus Mulkey.

“Als spelers bij het Fireteam gaan en hun saveslots kiezen, aggregeert de game de statussen van alle missies binnen die saves, en creëert het een wereld waarin de missies die door alle leden zijn voltooid ook als voltooid staan aangegeven. Missies die niet door alle spelers zijn voltooid worden als onvoltooid aangegeven.”

Ontwikkelaar 343 Industries zal “in de week van 15 juli” de co-op-campagne en de nieuwe Mission Replay-functie testen via het Insiders-programma.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ken persoonlijk eigenlijk geen enkele game die niet bij beiden spelers de voortgang opslaat. Het heet coop met een reden natuurlijk.

0
test

@Riyakuya Ik kom het regelmatig tegen dat de 2e speler er enkel is om de eerste speler te helpen. Laatst nog bij TMNT: Shredders Revenge, met local multiplayer kan player 2 niet eens inloggen in zijn/haar account.

0
test

@FishSt1ck dat is wel erg gaar. Dat het lokaal misschien niet altijd mogelijk is kan ik inkomen maar bij online coop lijkt het me toch vreemd.

0
test

Ga je deze ook lokaal op de pc kunnen spelen? De berichtgeving hierrond vind ik een beetje vaag.

0

Interessant je zou denken van wel @do365nic

0
test

@Improv ja bij de master chief collection die ik speciaal daarvoor gekocht had, hadden ze ook lokaal splitscreen beloofd. Die update is echter uitgebleven, waardoor ik het met een extern programmaatje heb moeten doen genaamd nucleuscoop. Een echte aanrader trouwens voor wie graag splitscreen speelt op de pc.

0

Aanbevolen voor jou