Achter de schermen bij de Fallout-televisieserie

Achter de schermen bij de Fallout-televisieserie

Het eerste seizoen is vanaf 11 april te zien via Amazon Prime Video

Met nog een week te gaan totdat het eerste seizoen van de Fallout-televisieserie verschijnt, is er een nieuwe video uitgebracht waarin achter de schermen bij de serie wordt gekeken.

De video toont diverse scènes uit de aankomende serie en laat verschillende castleden aan het woord. Op die manier wordt er een beeld geschetst over wat mensen van het aankomende eerste seizoen kunnen verwachten. De video is hieronder te zien.

Het gehele eerste seizoen is vanaf 11 april via Amazon Prime Video te zien. Onder de castleden vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified).

Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners, terwijl Lisa Joy en Jonathan Nolan executive producers zijn. Laatstgenoemde heeft ook de eerste drie afleveringen geregisseerd. De broer van Hollywood-regisseur Christopher Nolan werkte ook mee aan de scenario's van onder andere The Dark Knight en The Prestige, en was samen met Joy de showrunner van de HBO-serie Westworld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou