Aankomende Wild Hearts-update bevat nieuwe monstersoort

Aankomende Wild Hearts-update bevat nieuwe monstersoort

De update komt aanstaande donderdag uit

Aanstaande donderdag komt de gratis Lethal Blossoms-update voor Wild Hearts uit, met daarin onder andere een nieuwe monstersoort.

De nieuwe Kemono - de naam voor de monsters in de game - is de Murakumo, een soort grote vos die de invloed van de wind en bloesemblaadjes in zijn voordeel gebruikt. Aan de speler om jacht te maken op het monster. 

Spelers krijgen echter ook een nieuw wapen in de vorm van de Spinning Top, een soort tol die steeds sneller en krachtiger wordt telkens wanneer de vijand geraakt wordt. Verder voegt de update nieuwe armor toe en worden wat bugs opgelost. 

In dit artikel op de EA-website worden meer details gegeven en de nieuwe content is ook in onderstaande trailer te bekijken. Overigens komt er op 20 april nog een update uit met een nieuwe Talisman-skill, nieuwe speciale quests en zogeheten Serial Hunts.

Wild Hearts is een fantasievolle jaagspel dat zich afspeelt in Azuma, een fictieve versie van het oude Japan. Spelers nemen het op tegen gigantische beesten die de Kemono worden genoemd. Mensen kunnen zowel alleen of met twee vrienden in co-op spelen. Crossplay wordt op alle platforms ondersteund. Wild Hearts is verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice leuke game is het geworden. Het heeft nog wel wat fine tuning nodig maar de basis is goed.

0
test

@AgeQned zeker mee eens met wat je aangeeft, vind het een leuke game.

0

Aanbevolen voor jou