Aankomende Starfield-patch moet meer dan honderd verbeteringen doorvoeren

Aankomende Starfield-patch moet meer dan honderd verbeteringen doorvoeren

Aanstaande woensdag is de patch beschikbaar via de Steam-bèta

Bethesda brengt binnenkort een nieuwe patch voor Starfield uit waarmee meer dan honderd verbeteringen moeten worden doorgevoerd.

Dat heeft het bedrijf op social media aangekondigd. Op 17 januari komt de patch al beschikbaar in de Steam-bèta, en twee weken later komt de patch voor alle spelers beschikbaar.

Aanstaande woensdag zal Bethesda pas de precieze inhoud van de patch delen. Wel heeft het bedrijf al een paar voorbeelden gegeven. Zo moeten er allerlei verbeteringen aan missies worden doorgevoerd en kunnen spelers betere belichting, schaduwen en textures verwachten.

Bethesda gaf vorig jaar al aan dat er dit jaar aan Starfield "nieuwe manieren om te reizen" en officiële mod-ondersteuning wordt toegevoegd. Het is niet bekend of dat al bij aankomende patch op de planning staat.

View post on X
View post on X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou het nog graag willen uitspelen de main story. Maar dit spel heeft me op een bepaald moment een gevoel gegeven van “ok ik heb genoeg gezien”. Ik geef het nog een jaartje. Misschien rush ik nog door de main heen voor wat ik nog moet doen, maar ik zie verder geen waarde om dit te spelen om werelden te verkennen omdat er niks te exploren valt in dit spel. Ship building was gaaf, maar je komt gewoon tot de conclusie dat het verloren tijd is omdat je niet kan interacten met alle modules.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 14 januari 2024 - 21:40]

0

Aanbevolen voor jou