Aankomende Call of Duty: Black Ops-game zou nadruk leggen op open spelwereld

Aankomende Call of Duty: Black Ops-game zou nadruk leggen op open spelwereld

Game komt volgens geruchten dit najaar uit

De aankomende Call of Duty: Black Ops-game die zich volgens geruchten tijdens de Golfoorlog afspeelt, zou meer dan ooit inzetten op een open spelwereld.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. Er gaan al geruime tijd geruchten over een Black Ops-game die zich tijdens de Golfoorlog afspeelt, die zou worden ontwikkeld door zowel Treyarch Games als Raven Software. Het spel zou aankomend najaar verschijnen.

Het vorig najaar uitgekomen Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft al levels met open gebieden, maar de nieuwe Black Ops zou specifiek met een open spelwereld in het achterhoofd zijn ontwikkeld.

Spelers zouden met hun squad een map verkennen die volgens de website meer wegheeft van een Far Cry-titel. Men zou voertuigen kunnen gebruiken om de spelwereld te verkennen, en er zou ook een fast travel-systeem aanwezig zijn. Er zouden tevens lineaire missies in de game zitten.

De singleplayercampagne zou specifiek door Raven Software worden ontwikkeld, terwijl de multiplayer en Zombies-modus door Treyarch wordt gemaakt. Diverse Black Ops-personages, zoals Adler, zouden terugkeren.

Volgens de bronnen van Insider Gaming moeten ook daaropvolgende Call of Duty-games meer nadruk leggen op een open spelwereld. De Call of Duty die voor 2025 gepland staat zou de codenaam Saturn dragen en verschillende open gebieden bevatten.

Vooralsnog is er officieel geen nieuwe Call of Duty-game aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet of ik dit wel echt zie zitten, vind van cod sp altijd wel vet is dat je beetje hele wereld over gaat en steeds een ander level hebt sommige heel goed sommige wst minder.. Maar van de vorige vond ik toch de open stukken een stuk minder dan bevoordeeld de opening level of paar andere.

0

eens vond de open stukken echt niet leuk. En de sp was veel te kort.

0
test

Ja maar voor de tijd die de studio kreeg 1.5 jaar was het nog een prima game, maar dit was natuurlijk een vieze set van Activision. Maar hopelijk word de volgende weer gewoon weer cod, lijkt wel of er om de zoveel jaar een mindere in zit even dan weer goed

0
test

Ik heb het idee dat dit gewoon puur te maken heeft met kosten besparen. In plaats van 10 kleinere levels te maken waar een speler na pak en beet 20 minuten klaar mee is maak je 1 groter, open level waar je 3 uur aan "content" (lees: saaie missies die we 10 jaar geleden ook al zat waren) in kan stoppen. Call of Duty campaigns zijn/waren juist zo leuk omdat het een lineaire achtbaan is van een uur of 6 waarin de meest bizarre dingen gebeuren, niet omdat je een grote wereld hebt waarin je op punt A 10 mensen afknalt om vervolgens tussen nog 5 plekken te kunnen kiezen om dat nog is 5 keer te kunnen doen.

0

Aanbevolen voor jou