A Plague Tale-ontwikkelaar werkt officieel aan nieuwe game

A Plague Tale-ontwikkelaar werkt officieel aan nieuwe game

Zou het om een derde A Plague Tale-game gaan?

Asobo Studio, bekend van de A Plague Tale-games, werkt wederom samen met uitgever Focus Entertainment aan "wederom een spannend project".

Dat heeft Focus Entertainment via social media aangekondigd. Daarbij wordt ook gemeld dat drie miljoen mensen A Plague Tale: Requiem, het tweede deel in de reeks, hebben gespeeld.

Hoewel niet wordt gemeld om wat voor game het gaat, is het een optie dat het nieuwe spel van Asobo een derde A Plague Tale-game is. Afgelopen zomer zocht de ontwikkelaar al naar meerdere werknemers voor het 'Plague-team'. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het om een nieuwe IP gaat.

Het uit Frankrijk afkomstige Asobo Studio is verder bekend van de moderne Microsoft Flight Simulator-spellen. De ontwikkelaar werkt op dit moment ook aan het eerder aangekondigde Microsoft Flight Simulator 2024, dat door Microsoft wordt uitgegeven.

A Plague Tale: Innocence kwam vorig jaar uit. Alicia Tai gaf een 8,5 aan de game in de recensie: "A Plague Tale: Requiem is in alle opzichten een stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger. De game staat niet alleen symbool voor de volwassenwording van heldin Amicia, maar ook voor Asobo als ontwikkelaar. Het resultaat is een prachtig en hartverscheurend verhaal, enkel bezoedeld door een gekunsteld slot."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik verwacht een nieuwe IP, want A Plague Tale heeft een afgerond verhaal.

0
test

Waarom een nieuwe ip, zou ook flight sim kunnen zijn of a plague tale maar dan andere personages in zelfde Universe.

0

Aanbevolen voor jou