40th Anniversary Edition van Microsoft Flight Simulator onthuld

40th Anniversary Edition van Microsoft Flight Simulator onthuld

Microsoft brengt later dit jaar een 40th Anniversary Edition van Microsoft Flight Simulator uit.

Het gaat om de meest recente deel in de reeks, maar dan met extra's zoals zes nieuwe luchthavens, een Aribus A310, zes historische vliegtuigen, helikopters en zweefvliegtuigen. De nieuwe versie van de game moet op 11 november beschikbaar komen. De content komt ook via een gratis update naar huidige eigenaren van de game.

Daarnaast is er gisteren een nieuwe update voor de game uitgebracht. Met Free City Update 01 worden vijf Duitse steden van veel details voorzien. Het gaat om Hannover, Dortmund, Bonn, Keulen en Düsseldorf. In Keulen kan bijvoorbeeld ook Koelnmesse worden gezien, het beursgebouw waar Gamescom deze week wordt gehouden.

Meer details zijn op Xbox Wire te lezen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze serie is dus sinds 1982? Ongelofelijk. Straks even zoeken op YouTube hoe dat eruit zag. Jaren 80 was een mooie tijd voor games omdat het echte pioniers waren.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik heb Flight Simulator 1984 nog gespeeld (ja, zo oud ben ik al) en toen was het ongekend mooi. Als je het nu terug ziet is het niet om aan te gluren. Grappig hoe dat werkt.

0
test

@The_Stifmeister Nou in 84 speelde ik enkel op Atari en naderhand NES. Niet op pc. Dat kwam voor mij pas met de jaren 90. Ik ben zelf uit 1979, dus ik waardeer die oude gfx wel persoonlijk. Ik vind oude (en ouderwetse nieuwe games) pixel art erg aantrekkelijk kwa grafische stijl. Veel unieker dan wat men tegenwoordig maakt. Vind ik.

0
test

@The_Stifmeister ja toch! Tis een wonder als we van A naar B konden zonder crash

0

@The_Stifmeister dat had ik gisteren met Monkey Island 2. Wisselde ik even naar de oude graphics, niet om aan te ziens vond ik vroeger heel mooi

0
test

Heb de eerste nog gespeeld (gespeeld tussen haakjes want ik was 6 jaar , was meer samen met iemand mee kijken en zelf ook even proberen .... 1977 die van Bruce Artwick (Sublogic) deel twee werd pas gemaakt door Microsoft in 1982 dacht ik Heb ze vanaf FS98 allemaal nog in bezit :-)

0

Aanbevolen voor jou