343 Industries denkt erover microtransacties toe te voegen aan Halo: The Master Chief Collection

343 Industries denkt erover microtransacties toe te voegen aan Halo: The Master Chief Collection

Ontwikkelaar 343 Industries denkt erover na om microtransacties toe te voegen aan Halo: The Master Chief Collection.

Dat blijkt uit de nieuwste Halo Community Update. 343 Industries zegt dat het in de toekomst mogelijk een te kopen valuta aan de game gaat toevoegen, Spartan Points genaamd. De ontwikkelaar is van plan om minder seizoensupdates te maken voor het spel, en wil de huidige Season Points – de valuta die spelers nu al ingame kunnen verdienen om cosmetische spullen mee te kopen – omvormen tot Spartan Points.

Zodra dat gebeurt zou het kunnen dat spelers de Spartan Points ook kunnen kopen met echt geld, zo zegt 343 Industries. De ontwikkelaar benadrukt dat dit bovenop het huidige systeem komt, en dat het dus niet zou betekenen dat spelers de valuta niet meer kunnen verdienen door The Master Chief Collection te spelen. 343 is “blij met het huidige systeem” en wil spelers alleen een manier geven om de Spartan Points sneller te verdienen, zo luidt het.

Ook benadrukt 343 Industries dat het al dan niet kopen van de Spartan Points geen daadwerkelijke invloed heeft op de gameplay, en dat ze alleen cosmetisch ingezet kunnen worden. De ontwikkelaar zegt in de toekomst nog meer duidelijkheid te willen geven over deze nieuwe Spartan Points. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als het cosmetische is dan prima, maar 343 mort eens zorgen dat infinte een goeie roadmap krijgt en dat de fans weten wst er gaat komen zowel mp als sp. Anders moet micro lekker halo rebooten en route f machine gun games of id software of misschien 1 van cod studios straks. Ze hebben genoeg studios straks die deze serie wel eer aan kan doen.

0

@hulstpower Ze moeten 343 er gewoon aftrappen het duurt al veel te lang deze onzin! Infinite zou een live service game worden a la Destiny en ze hebben zoveel open eindes op het verhaal open gelaten dat het eens tijd word voor een aankondeging van een SP expansion maar ze hebben nog niet eens de MP of Co Op op orde het lijkt wederom weer een grote flop te worden! het duurt veel te lang de SP content en niemand zit daar eind 2023 nog op te wachten. MS is gewoon fucking slecht bezig! Geen games alleen maar mooie beloftes en niks first party om te spelen het is dieptriest. The next 10 years of Halo zei Truus! met wat?! iedere 3 jaar een kleine SP content update, Rot op en zet er een andere studio op stelletje blaaskaken. En dan ook nog Atomic heart op de lijst van games to come on gamepass voor 22 zetten terwijl het gewoon vrijwel zeker is dat die game nooit of zwaar vertraagd uitkomt ik word echt moe van Microsoft veel praten maar geen daden. Ms is onderhand weer terug naar zn oude ik aan het gaan , Het stoerste jongetje van de klas op internet, die elke dag in de klas gedrilled word en een paar tikken krijgt en word gepest.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@PreUp555 dat is wat ik zeg toch, straks als activision door gaat samen met id of machine gun games hebben ze genoeg studios waar ik meer vertrouwen in heb dan 343. En halo heeft een goeie mp maar ik wil zelf keizen wat ik speel en die keuze is veel te klein en de sp was goed maar ik wil er meer van zien en we horen niks.

0
test

...

0
test

@hulstpower Helemaal mee eens!! Halo infinite is niet meer te redden had zo goed kunnen zijn maar helaas geen support geen updates en een unfinished product leveren. Halo fan van het eerste uur maar ik zie er niks meer in als 343 blijft ontwikkelen.

0

Ik vind dit altijd zo’n gelul. Als je de speler de mogelijkheid wil geven om sneller punten te verdienen dan bouw je een optie in waar de speler een multiplier in kan stellen. Of je voegt een knop toe die punten geeft. Dit gaat alleen maar om geld verdienen en mensen een poot uitdraaien. Zoiezo moeten die gasten zich dood schamen. Het heeft meer dan een jaar geduurd voor die hele MCC fatsoenlijk te spelen was.

0

Aanbevolen voor jou