Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin komt op 21 februari 2023 uit

Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin komt op 21 februari 2023 uit

Like A Dragon: Ishin is wereldwijd vanaf 21 februari 2023 beschikbaar.

Dat werd vandaag tijdens een Yakuza-livestream onthuld. Tijdens de State of Play vannacht werd de game al aangekondigd en werd er gemeld dat het spel ergens in februari uit zou komen, maar nu is ook de precieze releasedatum bekend.

Tijdens de livestream vanmiddag werden ook nieuwe beelden van de game getoond. Maker Masayoshi Yokoyama laat weten dat de populaire personages uit Yakuza 6 en 7 terugkeren en nieuwe rollen bekleden in de game. De oorspronkelijke versie van Like A Dragon: Ishin, die alleen in Japan uitkwam, bevatte juist personages uit Yakuza 1 tot en met 5.

Like A Dragon: Ishin verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit in het Westen uit, al gaat daar met deze nieuwe versie verandering in komen. De remake draait op Unreal Engine 4. De game speelt zich af in Kyo, een fictionele versie van Kyoto, in 1860.

Like A Dragon: Ishin is vanaf 21 februari 2023 beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hem zojuist in de pre order gezet. Het kan niet snel genoeg februari zijn, ik ben wel weer toe aan wat Yakuza/Like a Dragon gameplay. Moet nog wel ff wennen aan de name change maar gaat goed komen.

0

Aanbevolen voor jou