Yakuza-livestream onthult mogelijk de toekomst van de franchise

Yakuza-livestream onthult mogelijk de toekomst van de franchise

Aanstaande vrijdag organiseert Sega het 'Ryu Ga Gotoku Studio Super Talk Stage' in Japan, waar mogelijk meer details over de toekomst van de Yakuza-franchise worden gegeven.

Volgens het bedrijf is studiohoofd en producent Masayoshi Yokoyama aanwezig, die vragen beantwoordt over het verleden, het heden en de toekomst van de Yakuza-franchise. Volgens Sega kunnen mensen "mogelijk zelfs wat te weten komen over de toekomst van Yakuza". Het evenement wordt online uitgezonden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, al is het wel waarschijnlijk dat het geheel in het Japans is. 

Ryu Ga Gotoku Studio is de afgelopen tijd enkele veranderingen ondergaan. Toshihiro Nagoshi, de bedenker van de Yakuza-franchise, vertrok eerder dit jaar en heeft Nagoshi Studio opgericht. Naast de Yakuza-franchise is ook de spin-off Judgment (en vervolg Lost Judgment) uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Dat is sowieso al bekend dat dat gaat gebeuren. Het is al vermeld dat het een vervolg wordt op Like a Dragon met Ichiban Kasuga weer in de hoofdrol, maar dan jaren later. Het blijft sowieso een JRPG achtige stijl. De brawler combat blijft voor de spinoffs bewaard zoals Judgment

0
test

Mijn Japans komt niet veel verder dan wat anime uitdrukkingen dus ik lees de samenvatting wel haha, maar ik ben benieuwd naar de toekomst. RGG heeft bewezen een goede game serie neer te kunnen zetten (mijn favoriete game serie ooit zelfs) . Deel 8 is al aangekondigd, dus dat zit wel snor. het is ook de vraag wat er met de spinoff serie judgement gaat gebeuren aangezien er wat problemen zijn met het bureau van de hoofdpersoon. Dus maar even afwachten wat er uit kotm rollen

0

Aanbevolen voor jou