Xbox is aanwezig op Gamescom dit jaar

Xbox is aanwezig op Gamescom dit jaar

Xbox is dit jaar aanwezig op Gamescom, zo is bevestigd.

Dat liet Microsoft in een bericht naar de pers weten. "In navolging van onze recente Xbox en Bethesda Games Showcase, kondigden we met veel enthousiasme aan dat Xbox aanwezig is op de beursvloer van Gamescom 2022 in Keulen, Duitsland."

Het bedrijf vervolg: "Fans in Europa en overal ter wereld kunnen updates van al aangekondigde games die de komende twaalf maanden op Xbox verschijnen verwachten, alsmede de mogelijkheid om samen te komen als community." Meer details over wat fans kunnen verwachten volgen begin augustus.

Volgens de organisatie achter Gamescom zijn meer dan 250 bedrijven aanwezig op de beurs dit jaar. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ubisoft, Bandai Namco, THQ Nordic en Koch Media van de partij zijn. Er zijn echter ook een aantal grote bedrijven die hebben laten weten afwezig te zijn, waaronder Nintendo, Sony, Activision Blizzard en Take-Two.

Gamescom wordt van 24 tot en met 28 augustus gehouden in Keulen, Duitsland. Op 23 augustus wordt het door Geoff Keighley gepresenteerde Gamescom Opening Night Live uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ze zijn er tenminste..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Alhoewel ik dat graag zou zien, denk ik niet dat dat zal gebeuren. Ze zeggen expliciet "al aangekondigde games"

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Doe mij maar avowed

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Hallo, een offtopic bericht: Een tijdje geleden heb ik bij Jacco aangekaart dat ik mijn eigen berichten niet meer kon verwijderen. Ik heb hier verders niets meer over teruggehoord, maar ik kan nu ook mijn inbox niet meer openen (er staat '"ophalen berichten" maar dat verandert dus niet) en kan dus niet meer zien wie er op mijn gereageerd heeft. Dit is op de Google browser/firefox/mobiel. Ik denk dus dit dit iets te maken heeft met mijn account? Wat kan ik hier aan doen? (of de redactie).

0
test

@Markus88 Ik kan mijn eigen berichten inderdaad ook niet meer verwijderen. Heel raar.

0
test

@Markus88 Ik heb hetzelfde. Het ophalen van je berichten is een probleem dat pas vorige week is ontstaan (bij mij althans).

0
test

@The_Stifmeister oh, nou "gelukkig" dat ik niet de enigste ben dan. Dan laat ik het voor wat het is en hoop ik maar dat de gamer.nl redactie er wat mee doet!

0

@Markus88 Wat verwacht je , kunnen niet eens een spam filter maken, terwijl ze volgens mij toch wel genoeg inkomsten hebben

0
test

@Tyranus Gisteren weer moeten zoeken waarom het m'n bericht gemarkeerd werd als spam. Het was het woord 'een' met accenten erop. Echt nergens zo'n slecht spam filter gezien. Behalve dat ie er uberhaupt over valt, krijg je ook geen informatie waarom het als spam gemarkeerd is. (Blijkbaar is uberhaupt correct geschreven ook spam)

0

Aanbevolen voor jou