'Xbox-exclusive Contraband komt niet in 2022 uit'

'Xbox-exclusive Contraband komt niet in 2022 uit'

De Xbox-game Contraband zou op zijn vroegst in 2023 uitkomen.

Dat

Watch on YouTube

, de presentatoren van de The Xbox Two-podcast. Volgens hen zou Contraband oorspronkelijk gepland staan voor dit jaar - al is dit nooit publiekelijk aangekondigd door Microsoft - maar is dit nu niet meer haalbaar. De game moet volgens het duo op zijn vroegst ergens in 2023 uitkomen.

Contraband werd vorig jaar tijdens E3 aangekondigd. Het spel wordt ontwikkeld door Just Cause-studio Avalanche Studios en in de maak zijn voor Xbox-consoles en pc.

Contraband moet zich afspelen in Bayan in de jaren 1970 en een waar smokkelparadijs schetsen. Het moet volgens Avalanche hun "meest ambitieuze en spectaculaire game tot nu toe worden". Hieronder is de aankondigingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geeft niets; gewoon de tijd nemen en pas uitbrengen als het goed is.

0

@kleinekoosjer na de video te hebben gekeken denk ik dan dat het nooit uitkomt aangezien het goed moet zijn

0

@Roy36NL We hebben nog niet echt gameplay gezien, dus het is nogal lastig beoordelen of het wat wordt lijkt me. Maar ja het is een XBox exclusive dus het is wel duidelijk waar jouw mening op gebaseerd is.

0
test

@Roy36NL ok op de sp games na fie sony bekend heeft gemaakt, is enige wat bekend is dat zr met 10 live service games komen sony en online is ook niet goed dus jou redenering is dan dat deze games niet goed zullen zijn. Xbox zal vast nog wel eens een ruk game uit brengen en ook sony en ook nintendo en ook zullen ze alle 3 nog gewoon toppers maken.

0

@Roy36NL Ieder zijn eigen smaak? Death stranding bijv is ook pure geldverspilling.

0
test

Ik was niet helemaal onder de indruk van de nietszeggende teaser om eerlijk te zijn. Maar laten we hopen dat het uitstel voor een uiteindelijk goede game zal zorgen.

0

Aanbevolen voor jou