WWE 2K23 komt op 17 maart uit

WWE 2K23 komt op 17 maart uit

WWE 2K23 komt op 17 maart uit op pc en consoles, zo heeft 2K aangekondigd.

Eerder was al uitgelekt dat John Cena op de cover an alle versies van de game komt te staan, en dit blijkt nu te kloppen. Er komt een standaard editie, een cross-gen editie, een Deluxe editie en een Icon editie. 

De cross-gen editie bevat de game voor zowel de vorige generatie als de huidige generatie consoles. De Deluxe editie bevat een seizoenspas waarmee men vijf dlc-pakketten na release kan downloaden, alsmede allerlei boosts voor de game. De Icon Edition heeft alles uit de Deluxe editie alsmede de Ruthless Aggression-pack, met daarin het John Cena Porototype-personage, 'Leviathan' Batista en rookie-versies van Brock Lesnar en Randy Orton. Mensen die het spel reserveren krijgen drie dagen eerder toegang tot de game en de mogelijkheid om met rapper Bad Bunny te spelen. 

Een unieke modus is de 2K Showcase, waarin spelers twintig jaren van John Cena's carrière verkennen. De modus wordt van dialoog voorzien door Cena zelf. Ook is er een Wargames-modus waarin spelers meedoen aan 3v3- en 4v4-wedstrijden in twee ringen in een stalen kooi. De game komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou