Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt op 3 maart 2023

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt op 3 maart 2023

Team Ninja-game Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart 2023 uit.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd. Het spel verschijnt dan op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game komt ook op de dag van release op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Naast de releasedatum van de game kondigde Team Ninja ook een Digital Deluxe Edition aan. Daar zit ook de seizoenspas van de game bij ingesloten, waarmee spelers toegang krijgen tot drie uitbreidingen met nieuwe generaals, demonen, levels en wapens. De Digital Deluxe Edition bevat ook een digitale soundtrack en digitale artbook, alsmede de bonus-dlc Quinglong Armor. Verder komt er een fysieke steelbook van de game uit met bonus-dlc.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. Eerder dit najaar verscheen er al een tijdelijke demo van het spel op PlayStation 5 en Xbox Series X en S, maar die is nu niet meer beschikbaar. Hieronder zijn enkele nieuwe screenshots te bekijken.

Wo Long: Fallen Dynasty
Wo Long: Fallen Dynasty
Wo Long: Fallen Dynasty
Wo Long: Fallen Dynasty
Wo Long: Fallen Dynasty
Wo Long: Fallen Dynasty

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Jep. Awesome dat hij direct op pass komt. Ben benieuwd. Hopelijk niet al te insane qua moeilijkheidsgraad.

0

Aanbevolen voor jou