Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation 5 en 4

Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation 5 en 4

De eind vorige week onthulde Team Ninja-game Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt niet alleen op Xbox en pc, maar ook op PlayStation-consoles.

Toen Wo Long: Fallen Dynasty afgelopen zondagavond tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase werd onthuld, was alleen bekend dat het spel naar pc, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass kwam. Inmiddels heeft uitgever Koei Tecmo echter aangegeven dat de game ook op PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnt.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. De game moet ergens in 2023 uitkomen. Hieronder is de onthullingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier was eigenlijk geen twijfel over, bij de echte exclusives werd console launch exclusive getoond. Het is positief om te zien dat Xbox toch weer Japanse games krijgt en daar meer aandacht aan besteedt, dat zie je wel met deze game en Persona. Ik speel net zo graag Japanse spellen als Westerse spellen tegenwoordig en nu kan ik steeds meer kiezen of ik het op Ps5 of Xbox speel.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik hoop dat dit een soort nioh maar dan in China word in plaats van Japan. Want nioh 2 is misschien wel mijn meest gespeelde game ooit of in ieder geval hoog in het lijstje met 1700 uur. Team ninja kennende brengen ze wel een demo of beta uit zodat we het kunnen checken.

0
test

@Ronnyp IGN heeft op hun YouTube een interview staan met de makers. Geven ze al iets meer details. Inderdaad een goeie vleug Nioh, maar de battles moeten iets korter zijn dan in die games zeiden ze geloof ik. Kan geen link droppen, je moet m even opzoeken.

0

Aanbevolen voor jou