'WK-modus Fifa 23 bevat geen Ultimate Team-gedeelte'

'WK-modus Fifa 23 bevat geen Ultimate Team-gedeelte'

Er komt naar verluidt geen speciale Fifa Ultimate Team-modus als onderdeel van de WK-modus van Fifa 23.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Fifa-insider FUT Sherrif op Twitter. "Er zal geen World Cup-modus zijn binnen Fifa Ultimate Team", schrijft hij. "Er zullen speciale kaarten en gethematiseerde content, zoals een promo zijn, maar geen modus. We zullen gelimiteerde kaarten van de WK-spelers krijgen en die kunnen we gebruiken voor uitdagingen en Squad Building Challenges gebaseerd op het WK." Na afloop van het wereldkampioenschap worden deze kaarten weer uit de game gehaald, volgens de insider.

De Fifa's van 2014 en 2018 bevatten wel een aparte FUT-modus gebaseerd op het wereldkampioenschap voetbal. Destijds stond die modus los van het reguliere Ultimate Team en konden spelers een team van internationals bouwen om zelf deel te nemen aan een virtueel wereldkampioenschap.

Officieel heeft EA nog niet aangekondigd hoe de World Cup-modus van Fifa 23 eruit ziet. Door een fout konden PS5-spelers de modus al even spelen. Spelers spotten destijds vier verschillende modi: Fifa World Cup Live, Fifa World Cup Kick-Off, Online Tournament en Fifa World Cup 2022. Volgens spelers zouden er 48 teams in de modus beschikbaar zijn - zestien teams meer dan meedoen aan het huidige WK. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou