Witte Xbox Elite Series 2-controller op internet getoond

Witte Xbox Elite Series 2-controller op internet getoond

Op internet is een video van een witte Xbox Elite Series 2-controller verschenen.

Dat is opvallend, want die controller bestaat officieel helemaal niet. De Xbox Elite Series 2-controller is al sinds 2019 beschikbaar, maar alleen in de kleur zwart. 

Afgelopen maart verscheen al een foto online van een witte Elite Series 2-controller, maar sindsdien is het stil rondom de accessoire. In juli plaatste YouTuber Nicholas Lugo echter een video waarin hij de controller uitpakt. De video is begin deze week bij het grote publiek opgevallen.

Het is niet bekend hoe Lugo aan de controller is gekomen en of Microsoft van plan is de witte controller te gaan verkopen. Fans speculeren dat het bedrijf de controller misschien tijdens Gamescom eind deze maand officieel onthult.

De Elite Series 2 heeft onder andere verwisselbare joysticks en paddles, alsmede een knop waarmee spelers snel tussen drie verschillende profielen kunnen schakelen. Ook zit er een oplaadbare batterij in die tot wel veertig uur meegaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb al een witte elite 1 en een zwarte elite 2 heerlijkr controllers zijn het.

0
test

Ik hoop nog steeds op een elite 3 die de meest voorkomende levensduur problemen oplost, en de haperende verbinding met pc's...

0

Aanbevolen voor jou