Wapens kunnen stukgaan in Dead Island 2

Wapens kunnen stukgaan in Dead Island 2

Net als in het origineel kunnen wapens in Dead Island 2 stukgaan.

Dat blijkt uit een interview met regisseur David Stenton in Game Informer. Hij legt daarin uit dat dit is gedaan zodat spelers meerdere wapens uitproberen. "Het gaat erom dat we spelers opties geven en ze motiveren om naar een werkbank terug te keren en iets nieuws te proberen. We proberen geen survivalgame te zijn of een horrorgame, dus we zijn niet heel strict."

Breekbare wapens zijn over het algemeen een controversiële feature in games. Het is bijvoorbeeld een veel besproken element in Zelda: Breath of the Wild. Ook in de eerste Dead Island-game was niet iedereen even blij met het feit dat wapens stuk konden gaan.

Spelers verkennen in dit vervolg een door zombies overspoelde Los Angeles, waaronder Beverly Hills en Venice Beach. Men kan kiezen uit zes speelbare personages, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke 'Slayer' kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers doorlopen worden.

Dead Island 2 komt op 28 april uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah yes ieders favoriete gameplay mechanisme.

0

Verschrikkelijke keuze, echt een hele irritante feature. Kan me ook niet voorstellen dat er iemand is die hier wel goed op gaat.

0

Aanbevolen voor jou