'Wangedrag Ubisoft Singapore op gepaste wijze afgehandeld'

'Wangedrag Ubisoft Singapore op gepaste wijze afgehandeld'

Volgens de Singporaanse waakhond TAFEP is het gerapporteerde wangedrag bij Ubisoft Singapore 'op gepaste wijze' afgehandeld.

Volgens de Tripartite Alliance for Fair and Progressive Employment Practices heeft de studio 'gestructureerde systemen' in gebruik om meldingen van wangedrag en misbruik af te handelen (via Games Industry).

Zo zou de studio een gecontroleerde gedragscode en vertrouwelijke kanalen om meldingen te doen bevatten, en betrekt het 'externe partijen bij zaken'. Daarmee zouden de meldingen bij de Skull and Bones-studio 'op gepaste wijze afgehandeld' zijn.

In 2020 werd wangedrag gemeld bij de studio, waarna managing director Hugues Ricour opstapte. Zijn opvolger, Darryl Long, zegt 'zijn uiterste best' te hebben gedaan om van Ubisoft Singapore een 'veilige, respectvolle, inclusieve en gelijke werkgever voor iedereen' te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Netjes. Goed dat Ubisoft dit laat controleren door een andere partij en dat niet zelf gaat doen. Dit schept meer vertrouwen voor zowel de werknemers als buitenstaanders

0

Aanbevolen voor jou