Vrouwelijke spelers komen mogelijk naar Ultimate Team in EA Sports FC

Vrouwelijke spelers komen mogelijk naar Ultimate Team in EA Sports FC

Men zou zelfs teams bestaande uit mannen en vrouwen kunnen samenstellen

De Ultimate Team-modus in EA Sports FC zal ook vrouwelijke voetbalspelers hebben.

Dat claimt Twitter-account Fut Sheriff, dat eerder al correcte informatie over Ultimate Team in de Fifa-games uitlekte. Het account claimt dat vrouwelijke spelers naar Ultimate Team komen. Ook wordt gemeld dat het waarschijnlijk is dat mensen teams bestaande uit zowel mannelijke als vrouwelijke spelers kunnen creëren - oftewel gemende teams.

De Fifa-games bevatten al enkele jaren vrouwelijke voetbalteams en -spelers, maar in de Ultimate Team-modus komen zij vooralsnog niet voor. Sinds Fifa 23 kan men wel inde Pro Clubs-modus met vrouwelijke voetballers spelen.

Officieel is alleen nog maar het logo van EA Sports FC bekend - die werd gisteren onthuld. Electronic Arts kondigde vorig jaar al aan de samenwerking met voetbalorganisatie Fifa stop te zetten. Als gevolg daarvan gaat de populaire voetbalgamereeks vanaf dit jaar EA Sports FC heten. In juli moeten meer details worden onthuld.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Pfff er zal vast een markt voor zijn maar ik vind dit zo onnodig. Krijg je dadelijk gemende fut teams voelt wel heel erg geforceerd

0
test

@TripleR40 Pff was ook mijn eerste gedachte. Dat zou voor mij een reden zijn om de game niet te kopen. Gemengde fut teams gaat echt nergens over.

0

Aanbevolen voor jou