Voormalige The Division-maker gaat bij PlayerUnknown werken

Voormalige The Division-maker gaat bij PlayerUnknown werken

David Polfeldt, die jarenlang werkte bij Ubisoft-studio Massive Entertainment, gaat aan de slag bij PlayerUnknown Productions.

Hij gaat daar werken als senior advisor. Brendan 'PlayerUnknown' Greene meldt dat hij al een tijdlang fan is van het werk van Polfeldt. "We kwamen er achter dat David een geweldige toevoeging zou zijn en mij kan helpen met het creëren van een succesvolle studiocultuur met een geweldige werkomgeving."

Polfeldt werkte sinds 2008 bij Ubisofts Massive Entertainment, waar de The Division-games ontwikkeld zijn en er ook gewerkt wordt aan Avatar: Frontiers of Pandora en een openwereldgame gebaseerd op de Star Wars-franchise. Twaalf jaar lang was hij de managing director van de studio.

In maart dit jaar kondigde Polfeldt te vertrekken bij het bedrijf. Hij zei toen: “Ik denk dat mijn filosofie en vaardigheden het best werken met een bepaalde groep mensen van een bepaalde grootte. Ik denk niet dat ik de juiste manager ben voor wat de studio is geworden, en daar heb ik vrede mee.”

PlayerUnkown werkt op dit moment onder andere aan de nieuwe engine Melba en de mmo sandboxevering Artemis.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou