Bekijk het vliegen en vechten in Hogwarts Legacy

Bekijk het vliegen en vechten in Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is bijna uit, en wij mochten alvast een kijkje nemen. In deze beelden laten we je zien hoe vliegen en vechten werkt in de nieuwste game in de wereld van Harry Potter.

Omdat je overal heen kan vliegen, is het belangrijk dat de details kloppen. Dat is gelukt volgens onze redacteur Denian. 

"Avalanche Software heeft dan ook heel wat informatie uit de films en boeken gehaald om een prachtig, enorm gedetailleerd kasteel te bouwen, zowel van de binnen- als buitenkant. 

Ik vermaakte mijzelf minutenlang door op mijn bezemsteel rondjes om het gigantische bouwwerk te vliegen, terwijl ik de torens telde en volop genoot van de beeldschone berglandschappen, die eigenlijk precies hetzelfde zijn als de films. Dit is een plek waar je straks heel veel tijd gaat besteden – sterker nog, waar je als liefhebber veel tijd hóórt te besteden." 

View post on Instagram
 

Vechten

Het vechten in de Harry Potter wereld gaat er volgens Denian daarnaast hard aan toe: 

"De innerlijke tovenaar-sadist komt hoe dan ook naar boven, mocht je nou van Huffelpuf of Zwadderich zijn. Hogwarts Legacy bevat in dat opzicht meer geweld dan je in eerste instantie zou verwachten van een Harry Potter-game, maar tegelijkertijd geeft het wel pit aan een vechtstijl die er eigenlijk altijd best passief uitzag." 

View post on Instagram
 

Afgelopen week konden we anderhalf uur aan de slag met Hogwarts Legacy:

"Avalanche vangt de wind in de rug: de game ziet er schitterend uit, de actievolle gameplay biedt behoorlijk wat complexiteit en de ontwikkelaars houden zich in hun vormgeving enorm trouw aan de bronmaterie. Het is maar goed dat we honderd jaar terug de tijd in gaan, ruim voordat een uitgemolken personage als Perkamentus ook maar enige relevantie had. Hogwarts Legacy wordt een persoonlijk avontuur – een eigen boek, in feite – waarin het hoofdpersonage jouw naam draagt en je precies het soort leerling kunt worden die je altijd al wilde zijn." 

Lees hier onze volledige preview van de game. Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan het online niet vinden. Maar met de deluxe versie kan je 72 uur eerder spelen. Maar ik dan al om 07:00 in de ochtend of kunnen we pas dinsdag na 19:00? Weet iemand dit.

0
test

@butler hopelijk 12 uur als je digitaal hebt. Ik heb fysieke deluxe versie en die komt pas smiddags waarschijnlijk. Beetje raar als ik dan pas 19.00 kan spelen.

0
test

@MissMeNL Dankje voor je reactie!

0

Aanbevolen voor jou