Vijftiende seizoen Apex Legends voegt trans personage toe

Vijftiende seizoen Apex Legends voegt trans personage toe

Het vijftiende seizoen van Apex Legends, Eclipse, begint op 1 november en voegt het speelbare trans personage Catalyst toe.

Dat heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment aangekondigd. Ook werd een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder is te bekijken. De echte naam van de speelbare Legend Catalyst is Tressa Smith. Zij kan 'ferrofluid' gebruiken om invloed uit te oefenen op het slagveld.

Het vijftiende seizoen moet ook een nieuwe map toevoegen, al zijn daar nog nauwelijks details over bekend. Ook duidelijk is dat er een nieuw gifting-systeem wordt toegevoegd die cross-platform werkt. Spelers kunnen straks items, wapens of bundels met skins aan andere spelers schenken, ongeacht op welk platform er gespeeld wordt. Apex Coins en Thematic Packs Collection Event Items kunnen niet geschonken worden.

De officiële webpagina van het vijftiende seizoen met daarop bovenstaande details is hier te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verassing!

0
test

@Markus88 Dat weet je niet, misschien wil ze wel gewoon begraven worden.

0

@wootism lol

0
test

Ik vind het nogal tricky om dit in games te stoppen. Het is iets waar je goed over na moet denken en een puberbrein kan dat niet.

0
test

@-JK- Wat is er tricky dan? Wat zou je erover moeten bedenken wat een puber niet kan?

0
test

@Ozzy_w Omdat de jongere game-community al snel alles 'cancelled' wat anders is en niet in hun straatje past. Voorbeeld daarvan is de review-bombing op The Last of Us 2 nog voor de release omdat mensen het LGBTQ propaganda vonden. Redelijk simpele mensen die zich hier in mengen, maar blijkbaar is dat de wereld waar we vandaag de dag mee te dealen hebben.

0
test

@-JK- Als je iets niet in een game of film moet stoppen omdat een deel van de mensen het niet begrijpt/wil begrijpen dan kan je niks meer.

0

@-JK- Ik denk dat het je juist zal verrassen dat pubers hier over het algemeen helemaal geen probleem mee hebben. Die zien zoiets al als normaal en kijken er niet van op. Ik zie dat bij mijn kinderen, ook pubers, die merken dat niet eens op als iets wat raar is. Ja anders wel, zoals een herdershond geen Pekinees is, maar verder niet. Het zijn vooral de ouwe lui die niet buiten hun eigen wereldje kunnen kijken en dit als schokkend of raar ervaren en er een probleem mee hebben.

0

Aanbevolen voor jou