Vijfde seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone begint 24 augustus

Vijfde seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone begint 24 augustus

Het vijfde en tegelijk laatste seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone gaat op 24 augustus van start.

Dat heeft Activision bevestigd. Het bedrijf bracht ook een trailer en een illustratie met de aankomende content uit, dat hieronder is te bekijken. 

Het vijfde seizoen heet Final Stand en moet een explosief einde aan het vulkanische eiland Caldera in Warzone brengen. In de multiplayer van Vanguard worden twee snelle maps, Beheaded en Fortress, toegevoegd. In Zombies gaat de Dark Aether-saga door en nemen spelers het op tegen Kortifex the Deathless in de laatste episode, The Archon.

Op 24 augustus om 18:00 uur Nederlandse tijd moet een update voor Vanguard uitkomen, en precies een dag later moet de update voor Warzone verschijnen. Veel meer informatie over het vijfde seizoen is op de officiële Call of Duty-website te vinden.

Het nieuwste deel in de Call of Duty-reeks, Call of Duty: Modern Warfare 2, komt op 28 oktober uit. De ontwikkelaar is Infinity Ward. De studio werkt ook aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone moet blijven bestaan. Er is nog geen precieze releasedatum voor Warzone 2.0 bekend, maar het spel moet ergens dit najaar uitkomen. Uit een intern Activision-document blijkt dat de releasedatum wel eens 16 november kan zijn.

Watch on YouTube
Call of Duty Vanguard

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Stiekeme hoop op Verdansk in het laatste seizoen maar nee. Nog 1 laatste seizoen kut Caldera dan is het klaar.

0
test

Teveel cheaters.

0

Aanbevolen voor jou