Vervolg op Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is afhankelijk van fans

Vervolg op Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is afhankelijk van fans

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-producent Tetsuya Nomura laat weten dat men openstaat voor een vervolg op de game als fans dat graag genoeg willen.

Dat meldde hij in een recente livestream waarin de aankomende dlc voor de game werd gepromoot (via NoisyPixel). "Toen Stranger of Paradise uitkwam, was er veel negatieve kritiek, vooral online." Maar na verloop van tijd zijn spelers volgens Nomura "Jack en zijn vrienden gaan waarderen. In zoverre dat sommigen best een vervolg zouden willen zien."

Hoewel Square Enix niet per se van plan is een vervolg te maken, zou het wel kunnen gebeuren als fans het graag genoeg willen. "Het zou helpen als mensen die dit horen er weer met tien andere mensen over praten. Als er veel mond-op-mondreclame plaatsvindt, kunnen we in de toekomst misschien verder praten." Nomura zelf zou in ieder geval "graag weer met Kumabe-san van Koei Tecmo" samenwerken. Nobumichi Kumabe is de regisseur van de game.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd. De game kwam afgelopen maart uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Het spel scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Het verhaal van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is zó slecht dat het bijna weer goed wordt. Bijna, maar niet helemaal. Onder die lelijke koortsdroom gaat wel een interessant en diepgaand vechtsysteem schuil, wat de game uit de verdoemenis trekt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou van mij als Final Fantasy liefhebber, hoeft dit vervolg niet perse.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou