Vervolg en spin-off op Hypnospace Outlaw in de maak

Vervolg en spin-off op Hypnospace Outlaw in de maak

Er is zowel een vervolg als een spin-off van de cultgame Hypnospace Outlaw in de maak.

Het in 2019 verschenen Hypnospace Outlaw is een eerbetoon aan het internet van twintig jaar geleden. In de detectivegame speuren spelers een speciaal internet uit de jaren 90 af, waar gebruikers zich in hun slaap mee verbinden. De rol van de speler is om deze fictieve gebruikers in het gareel te houden en overtreders op te sporen.

Er wordt nu gewerkt aan een spiritueel vervolg met de naam Dreamsettler. Deze game moet een soortgelijke ervaring als het origineel bieden, behalve dat deze game zich in de jaren '00 afspeelt en het internet daardoor ook moderner is geworden. Dat betekent ook dat social media zijn entree maakt.

De spin-off heet Slayer X: Terminal Aftermath: Vengeance of the Slayer en is zogenaamd door het fictionele Hypnospace Outlaw-personage Zane ontwikkeld. De shooter lijkt een beetje op de oude Doom- en Duke Nukem 3D-games, met pixelige graphics en overdreven wapens.

Beide games worden ontwikkeld door Tendershoot en uitgegeven door no More Robots, en moeten in de loop van dit jaar verschijnen op pc, Xbox en Switch. Hieronder zijn trailers van beide titels te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik dacht heel even dat het een vervolg was op Outlaws uit 1996 haha. Super cowboy spel van LucasArts dacht ik.

0

Aanbevolen voor jou