Vermoedelijk gelekte Skate 4-beelden tonen open spelwereld Fun City

Vermoedelijk gelekte Skate 4-beelden tonen open spelwereld Fun City

Er zijn mogelijk beelden gelekt van Skate 4. Eén van de gelekte filmpjes toont een nieuwe open spelwereld, genaamd Fun City.

De gelekte beelden worden gedeeld op Reddit en zijn via Google Drive-linkjes te bekijken. Het eerste filmpje is een intro die spelers de open speelruimte Fun City laat zien. In Fun City kunnen spelers vrij rondskaten en verschillende dingen bouwen. De video toont ook een fotomodus waarmee spelers momenten kunnen vastleggen. Het getoonde menu geeft spelers verschillende opties: camera, bouwen, toekijken, personage aanpassen, SkateFeed en galerij.

Jeff Grubb deelde eerder al dat Skate 4 de mogelijkheid bevat om skateparken te bouwen. Hij meldde dat er een soort free skate-modus in de game zit waarin spelers uit het niets skateparken op kunnen bouwen. Iedereen op de server kan vervolgens daar aan meehelpen. Dit zou allemaal in real-time gebeuren.

De overige video's tonen gameplay. Het is niet duidelijk of de gelekte beelden daadwerkelijk uit Skate 4 komen. Eerder leek een influencer ook al te hinten naar het bestaan van een open spelwereld in de game en de gameplay lijkt op de eerder getoonde pre-alfabeelden.

EA kondigde in 2020 aan dat het aan een nieuwe Skate-game werkt. Veel officiëel onthulde details zijn er nog niet. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De afbeelding boven dit bericht is van THPS, het eerste level.

0

Aanbevolen voor jou