Veranderingen tweede seizoen CoD: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 onthuld

Veranderingen tweede seizoen CoD: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 onthuld

Infinity Ward heeft allerlei veranderingen die doorgevoerd worden in het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 onthuld.

Dat deed het bedrijf via de officiële website. Zoals eerder aangekondigd keert 1v1 Gulag terug in Warzone 2.0. Wanneer het tweede seizoen begint, is de huidige Gulag-map aangepast om geschikt te zijn voor 1v1-gameplay, maar men werkt ook aan een nieuwe map die hier nog geschikter voor wordt.

Ook de user interface van beide games wordt verbeterd na veel klachten het afgelopen seizoen. De flow van in-game menu's moet in het tweede seizoen worden verbeterd, zodat mensen sneller bij de game of modi die ze willen spelen kunnen komen. Ook het gunsmith-menu wordt overzichtelijker.

Spelers droppen straks in Warzone 2.0 geen backpacks meer wanneer ze sterven, maar gewoon loot op de grond net zoals in de eerste Warzone. Alle spelers beginnen daarnaast met een 3-Plate Vest, in plaats van dat men dit al spelende op moet pakken, alsmede een grotere hoeveelheid geld om mee te beginnen. 

Het tweede seizoen van Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 begint op 15 februari, twee weken nadat eigenlijk de bedoeling was. Zoals eerder aangekondigd kunnen spelers de terugkeer van Resurgance en een nieuwe kleine map verwachten. Modern Warfare 2-spelers staat nieuwe maps, modi en wapens te wachten, al moeten details nog onthuld worden.

Call of Duty

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou