Vampire Survivors-update voegt nieuw level toe

Vampire Survivors-update voegt nieuw level toe

In de loop van vandaag verschijnt er een update voor Vampire Survivors met onder andere een nieuw level.

De grootste nieuwe toevoeging van de 1.10 Tiny Update is 'Tiny Bridge', een nieuw level bestaande uit een brug. "Twee bloeddorstige facties vechten het uit op een brug. Onze helden vinden zichzelf in het midden van dit gevecht."

Daarnaast kan met na de update een nieuw personage ontgrendelen, het "eeuwenoude wezen" Scorej-Oni. Na elke acht levels ontvangt hij een bliksemring. Tot slot bevat de update een nieuwe power-up waarmee een item uit de level-up-keuzes gehaald kan worden.

In het eerder dit jaar uitgekomen Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen talloze golven aan vijanden. Het pc-spel is in korte tijd erg populair geworden en is sinds kort ook op Xbox-consoles en Game Pass verkrijgbaar.

Gamer.nl gaf een 9 aan de game: "Vampire Survivors kan zich ondanks de uitzonderlijk simpele gameplay prima meten met de grootste titels op de releaselijst van 2022. De bijzondere combinatie van bullet hell, roguelike en Castlevania moet je simpelweg gespeeld hebben. Maar wees gewaarschuwd: er is geen weg meer terug."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben dit spel nu af en toe aan het spelen.. de tering wat verslavend. Zo zie je maar dat goede spellen niet altijd hoeven te leunen op goede graphics. Het concept; mega simpel, maar toch voldoende diepgang. Heerlijke Gauntlet vibes.. Yes ik ben fan.

0

@kleinekoosjer Heerlijke "in between" game ook voor als je maar 20-30 minuten de tijd hebt en toch even wat lol wilt hebben.

0
test

@burningcactus Ja exact. Soms wat moeilijk weg te leggen wel, maar zeker chill om even een run (of 2 of 3) tussendoor te doen.

0

Aanbevolen voor jou