Vacatures Disco Elysium-ontwikkelaar wijzen op nieuwe game

Vacatures Disco Elysium-ontwikkelaar wijzen op nieuwe game

Drie vacatures van Disco Elysium-ontwikkelaar ZA/UM wijzen erop dat de studio aan een nieuwe game die zich in de ruimte afspeelt werkt.

De vacatures werden opgemerkt door een oplettende Reddit-gebruiker. De ontwikkelaar is op zoek naar een conceptartiest voor omgevingen, een conceptartiest en een verkoopspecialist. De beschrijving bij de vacatures hint ernaar dat de studio werkt aan een sciencefiction project. Zo wordt er beschreven dat de kandidaat "moet begrijpen dat er meer dingen tussen hemel en aarde zijn dan waarover gefilosofeerd wordt." 

Daarnaast wordt gevraagd om ervaring met procedurele content te hebben, wat erop wijst dat er gebruik wordt gemaakt van automatisch gegenereerde content.  De game wordt gebouwd in Unreal Engine 5. 

De nieuwe game van ZA/UM is nog niet officieel aangekondigd. De studio werd in 2016 opgericht en bracht tot dusver alleen Disco Elysium uit in 2019. In datzelfde jaar volgde nog de Final Cut-versie van die rpg. 

Disco Elysium kreeg een 9 op Gamer. "Woorden zijn niet genoeg om de pracht van Disco Elysium te beschrijven. De absurde vrijheid in het vormen van je personage en het hoogstaande schrijfwerk maken dit een must voor liefhebbers van klassieke rpg’s", schreef Erik Nusselder in zijn recensie

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou