Update GTA Online brengt nieuw verhaal met zich mee

Update GTA Online brengt nieuw verhaal met zich mee

GTA Online is inmiddels al negen jaar in de running, maar Rockstar Games voegt nog steeds nieuwe content toe. De laatste gratis update brengt namelijk een uitgebreid nieuw verhaal met zich mee.

In de nieuwe Los Santos Drug Wars-update ontmoet je Dax, die de ambitie heeft om een grote naam te worden in de drugsscene van San Andreas. Je sluit je aan bij zijn Fooliganz-cream om de mensen die die droom tegen willen werken uit te schakelen. Het eerste hoofdstuk van Los Santos Drug Wars, First Dose, is sinds deze week speelbaar.

Het Fooliganz-team heeft ook een eigen hoofdkwartier, waar The Freakshop zit gevestigd. Die locatie kun je bezoeken om nieuwe missies te starten, wapenworkshops te volgen en jouw Mk II-wapens aan te passen. Ook heb je er toegang tot het Acid Lab. In dit lab creëer je met het personage Mutt drugs en lever je producten aan klanten.

Er zijn ook acht nieuwe voertuigen toegevoegd. De Declasse Tahoma Coupe (Muscle) wordt tussen 16 en 18 december vrij weggegeven als onderdeel van de The Heists Challenge Reward, maar wordt daarna weer verstrekt voor een normale prijs. Daarnaast zijn er maar liefst honderden verschillende kledingstukken en accessoires voor mannelijke en vrouwelijke personages toegevoegd, waaronder 39 nieuwe (unisex) tatoeages.

Zoals eerder bekend werd voegt de update ook ray-tracing toe aan GTA Online. Dit is een techniek waarmee belichting in games wordt verbeterd. Het wordt onder meer toegepast voor reflecties en schaduwen van voorwerpen, personages en gebouwen. Ray-tracing wordt alleen beschikbaar op de next-gen consoles.

De 1.64-update voor GTA 5 is vanaf nu te downloaden voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De update is op PlayStation 5 zo’n 5 GB groot.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf dat men nog steeds updates uitbrengt na al die jaren. En nog gratis ook. Ik ben begin van het jaar gestopt met gta online. Ik vond het niet meer leuk om te spelen en vrienden haakten ook af. En heists of andere missies met vreemden spelen ging altijd fout omdat er geen communicatie is

0
test

GTA Online heeft mij bewezen dat ik veel liever single players van GTA doe, dan deze grind gezeik dat ze gemaakt hebben. Playlist waren op zijn tijd leuk en ook veel tijd in gestoken, maar de hele gegrind voor geld voor weinig toevoeging deed mij nooit veel.

0

Aanbevolen voor jou