Uitgestelde eFootball 2022-patch komt vrijdag uit

Uitgestelde eFootball 2022-patch komt vrijdag uit

De vorige week uitgestelde patch voor eFootball 2022 komt aanstaande vrijdag uit.

Dat heeft Konami op Twitter laten weten. Versie 0.9.1 van de game had eigenlijk op 28 oktober uit moeten komen, maar begin vorige week meldde Konami dat het meer tijd nodig had.

De update, die zowel op consoles als pc verschijnt, moet alleen bugs oplossen. De precieze inhoud van de patch moet op de website van Konami worden getoond rond de release.

De free-to-play-game, het spirituele vervolg op de PES-reeks, verscheen eerder dit najaar en werd door de pers en spelers gehekeld om diens gebrekkige kwaliteit. Het groeide zelfs uit tot de laagst scorende game op Steam ooit. Konami heeft zich publiekelijk verontschuldigd voor de kwaliteit van de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Konami is redelijk ervaren met patchen.. dat hebben ze met pes in het verleden wel bewezen.. sommige pes games werden een heel seizoen lang kapot gepatched.. dus of het goed iets is laat ik maar even in het midden.. Of ze van dit gedrocht nog iets kunnen maken vraag ik mij echt af.. Met deze game is niet alleen de gameplay broken.. nee alles is ruk.. Het aantal te kiezen teams bijvoorbeeld.. daar kan je toch niet mee aankomen vandaag de dag.. te bizar voor woorden. Menu's zien er ook niet uit.. Ik heb hem er inmiddels vanaf getyfed.. deed teveel pijn. Ik koop/speel dat spel potdomme al 20 jaar. Altijd voorvechter geweest, altijd opboksen tegen de fifa schapen.. en dan wordt in 1 (eigenlijk 2) jaar de complete ziel uit een spel getrokken.. ik vind het goor. Ze hadden gewoon pes 21 moeten updaten met nieuwe shirtjes en transfers.. en dan terug naar de tekentafel.

0

Aanbevolen voor jou