Uitgelekte reclame claimt dat Sonic Frontiers op 8 november uitkomt

Uitgelekte reclame claimt dat Sonic Frontiers op 8 november uitkomt

Sonic Frontiers komt waarschijnlijk op 8 november uit, zo blijkt uit een te vroeg online verschenen reclame.

In Japan wordt er al geruime tijd een Sonic Frontiers-reclame uitgezonden, maar eerst nog zonder releasedatum. Twitter-gebruiker Tracked_TD zag echter kort een nieuwe versie van de reclame geüpload op YouTube met de releasedatum van 8 november er in. De video is inmiddels op privé gezet. 

Afgelopen week lekte een mogelijke andere releasedatum van Sonic Frontiers uit via promotiemateriaal voor de game dat op een Taiwanese e-commerce website verscheen. Daarop werd al gemeld dat de game op 15 november uit zou komen. Het is dus nog even afwachten wat de echte releasedatum wordt.

Het is waarschijnlijk dat de releasedatum van Sonic Frontiers officieel wordt bevestigd tijdens Gamescom Opening Night Live vanavond. Presentator Geoff Keighley gaf al aan dat de game sowieso getoond wordt tijdens de show, die vanavond om 19:30 uur Nederlandse tijd begint.

Sonic Frontiers komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc en bevat een open spelwereld om te verkennen. Binnen die open spelwereld stuiten spelers op diverse uitdagingen die aanvoelen als secties uit traditionele Sonic-levels.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geoff Keighley is aan het zweten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Eens! Stel je nou eens een New Super Mario Bros. U Deluxe uit, maar dan met Sonic. Dream come true...

0
test

@Snoop213 nee doe maar 3D als dit. De uitwerking moet gewoon beter. Of gewoon Sonic Odyssey. Dus minder realisme qua graphics. Mario lukt het toch ook? Kijk maar naar bowsers fury.

0
test

@Snoop213 Met je eens. Sonic in een nieuw jasje meer in 2D zoals Nintendo met Mario deed zou meer eer zijn dan 3D. Ook al vind ik deze sonic wel de interessante tot nu toe, Maar ik ben ook bang voor gewoon saaie game wereld. Dus liever gewoon een New sonic 3 of ik noem maar wat. Zelfs als het zo cheesy van naam is zolang de game goed is is dat alles wat Sonic nodig had.

0
test

Een dag voor GoW Ragnarok en een ruime week voor Pokemon... SEGA durft wel met een niet zo'n best uitziende game van hun (halfdode) egel. Ik durf wel te zeggen dat Sonic een erg trouwe fanbase heeft in de game-industrie... dat de games nog in deze maten verkocht kunnen worden, vind ik uitzonderlijk.

0
test

@Ardyn dit. Die 2 games gaan toch echt voor elke game die in november uit komen. Vooral pokemon maar ook echt zin in gowr.

0
test

@MissMeNL Tja... uiteindelijk komen alle games voor Black Friday uit en de gemiddelde ouder zal waarschijnlijk kiezen voor Pokemon, terwijl de redelijk fanatieke gamer eerder GoW zou aanschaffen... Dus ik ben zeer benieuwd, zeker als deze game gemiddeld een 5 zou halen ofzo. Nu ook met de recente Gamescom trailer, zie je opnieuw dat Sonic nog steeds in een identiteitscrisis zit. De redelijk traditionele levels zijn ingebakken in de grote wereld. Als dat nu een eerste keer zou zijn, sure... maar deze manier van spelen, speelt geloof ik al sinds Sonic '06.

0

Aanbevolen voor jou