Uitgebreide gameplaybeelden van Diablo 4 uitgelekt

Uitgebreide gameplaybeelden van Diablo 4 uitgelekt

Er zijn uitgebreide gameplaybeelden van het aankomende Diablo 4 op internet uitgelekt.

Er werden twee clips gedeeld via Reddit - een clip van 5 minuten en een clip van 38 minuten. Het is niet duidelijk waar het beeldmateriaal vandaan komt en hoe men het heeft verkregen. 

In de video's wordt er door de persoon die de beelden streamt gepraat. Het lijkt er dan ook op dat iemand de beelden deelde, bijvoorbeeld via Discord, en dat anderen toekeken. 

De video's bevatten daarnaast de tekst 'Private Test Build' en een uniek ID-nummer. Daardoor is het waarschijnlijk dat Diablo-uitgever Blizzard de bron van de beelden snel kan achterhalen.

Sinds vorige maand houdt Blizzard een alfatest voor Diablo 4 voor vrienden en familie van werknemers van de studio. Het is dan ook waarschijnlijk dat de beelden van iemand die dichtbij de studio staat komen, of dat de persoon die de beelden uit heeft gelekt toekeek hoe de persoon in kwestie aan het spelen was.

Vorige maand verschenen er ook al beelden van de alfatest van Diablo 4 online. Deze beelden werden kort na publicatie offline gehaald en toonden alleen de mogelijkheid om personages aan te passen en het kiezen van een moeilijkheidsgraad.

Diablo 4 moet ergens in 2023 uitkomen. Eerder dit jaar kon men zich al inschrijven voor een bètatest, die naar het schijnt later dit jaar plaatsvindt. Diablo 4 komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en bevat cross-play en cross-progressie.

Diablo 4 is niet de enige game waar afgelopen weekend beelden van zijn uitgelekt. Een hacker heeft beeldmateriaal en naar eigen zeggen de broncode van Grand Theft Auto 6 bemachtigd.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lekker handig dus weer!

0
test

Na GTA 6 is er nu ook al deze leak. Gaat goed daar bij de ontwikkelaars.. Erg sneu wel voor hun. Een product waar ze hard aan hebben gewerkt dat zo op deze manier op straat wordt gegooid.

0

Aanbevolen voor jou