Uitgebreide gameplay van Dead Island 2 getoond

Uitgebreide gameplay van Dead Island 2 getoond

Afgelopen avond is een Dead Island 2-showcase uitgezonden met daarin onder andere uitgebreide gameplay van het spel.

Hieronder zijn de gameplayvideo en de complete showcase te zien. Zo worden er nieuwe wapens getoond, waaronder brandende katanas. Spelers kunnen deze wapens ook upgraden. Verder is te zien dat spelers zelf ook een zombie kunnen worden. De game speelt zich af in locaties als Beverly Hills, Hollywood Hills en Santa Monica.

Ook werd aangekondigd dat spelers de game kunnen besturen met de hulp van Alexa Game Control. Hiermee kunnen spelers kun stem gebruiken om in-game-acties uit te voeren. Deze feature is vooralsnog alleen beschikbaar in het Engels in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk - het is niet bekend of het ook in andere lande beschikbaar komt.

Dead Island 2 werd in 2014 al aangekondigd, maar afgelopen augustus opnieuw onthuld. Men kan uit zes speelbare personages kiezen, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke 'Slayer' kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers doorlopen worden.

Dead Island 2 komt op 28 april 2023 uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Huh.. Ik was compleet mijn hype en interesse kwijt voor deze game. Dacht, ik kijk de video 1 minuutje om aan mijzelf te bewijzen dat ik erover heen ben en dit ga overslaan..... Niet dus! Haha. Dat zag er eigenlijk super tof uit. Heb er iig weer zin in. (Niet verwacht!)

0
test

Dat ziet er erg goed uit! Dying light 2 was helaas niet helemaal geworden wat ik ervan verwacht had, dus ik hoop dat deze zombie game mijn verwachtingen wel waar kan maken.

0

Aanbevolen voor jou