Uitbreiding voor indiehit Outer Wilds aangekondigd

Uitbreiding voor indiehit Outer Wilds aangekondigd

Er is een uitbreiding voor de geprezen indiegame Outer Wilds in de maak.

Dat kondigden uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Mobius Digital gisteravond aan. De uitbreiding heet Echoes of the Eye en verschijnt op 28 september.

De uitbreiding is nog in mysterie gehuld, maar spelers kunnen uit de onderstaande beschrijving het volgende verwachten: "Een vreemde satellietfoto die niet uitgelegd kan worden. Een nieuwe museumvoorstelling die het startpunt betekent voor een laatste reis in het wild. Moet je het grootste geheim van het zonnestelsel willen ontrafelen, of kan bepaalde kennis beter onontdekt blijven?"

Outer Wilds is een openwereld ontdekkingsspel en speelt zich af in een zonnestelsel, waar de tijd vastzit in een eindeloze lus. De speler heeft steeds 20 minuten om de verschillende planeten te ontdekken en zo meer te weten te komen over de geheimen van het universum, voordat het zonnestelsel vergaat en weer begint vanaf het begin. 

Outer Wilds is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Ook staat de game op Game Pass. Eind dit jaar moet ook een Switch-versie verschijnen. Het spel werd in 2019 op Gamer.nl uitgeroepen tot game van het jaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb toch wel hoge verwachtingen voor deze DLC. Kan me bijna niet voorstellen dat ze hier iets nieuws voor weten te maken, laat staan dat ze het origineel kunnen overtreffen.

0
test

@Ryme Overtreffen hoeft van mij niet maar ik heb goede hoop dat ze iets tofs van maken, Het origineel was wat mij betreft gewoonweg brilliant zowel qua sfeer en al helemaal qua puzzels ik was soms gewoon weg geblazen zo knap gedaan. Als ik de trailer zo bekijk zie ik een zon verduistering allicht dat dit weer invloed heeft op de planeten eromheen en dat je weer 21 minuten hebt o.i.d.

0
test

@Fpsbig Je hebt helemaal gelijk. Als het al in de buurt komt van het origineel dan ben ik al tevreden.

0
test

Vond dit wel een van de verborgen pareltjes van de Indie games, dus ga deze zeker uitproberen.

0

Aanbevolen voor jou