Ubisofts Roller Champions komt op 25 mei uit

Ubisofts Roller Champions komt op 25 mei uit

Roller Champions, de free-to-play sportgame van Ubisoft, komt op 25 mei uit.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Het spel werd in 2019 aangekondigd en had eigenlijk in 2020 al uit moeten komen, maar werd meerdere malen uitgesteld. De game komt beschikbaar op pc via de Ubisoft Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Op een onbekend later moment verschijnt de game ook op Nintendo Switch, Epic Games Store, Google Stadia en Amazon Luna.

Roller Champions combineert skaten met balsport. De PvP-game laat spelers in teams spelen, waarbij de bal in het doel van de tegenstander moet worden gegooid. Daarvoor moet degene met balbezit eerst een volledig rondje skaten. Er moeten in zeven minuten vijf punten worden behaald. Op pc zijn al diverse tests gehouden.

Roller Champions ondersteunt op release cross-play en cross-progressie. Ook is er een gratis Roller Pass waarmee spelers cosmetische items kunnen ontgrendelen, alsmede een betaalde versie met exclusieve gear.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd, over het algemeen vindt ik zulke games heerlijk om te spelen netals Knockout City. Helaas hebben die games de nijging om gauw dood te bloeden.

0

Aanbevolen voor jou