Ubisoft werkt aan Assassin's Creed Infinity, is mogelijk een live service

Ubisoft werkt aan Assassin's Creed Infinity, is mogelijk een live service

Ubisoft heeft aangekondigd aan een nieuwe Assassin's Creed-game met de codenaam Assassin's Creed Infinity te werken.

Dat deed het bedrijf in een nieuw artikel op diens officiële website. Meer informatie over het project wordt nog niet gegeven, maar het is wel duidelijk dat de ontwikkeling wordt geleid door een cross-studio bestaande uit Ubisoft Montreal en Ubisoft Quebec. De studio, die wordt aangestuurd door Marc-Alexis Côté, moet de toekomst van de franchise bepalen. Meer informatie over de projectleiders van het spel is in het artikel te vinden.

Vlak voordat het artikel werd geplaatst, verscheen er echter al een reportage op Bloomberg waarin mogelijke eerste details over de inhoud van Assassin's Creed Infinity worden gegeven. Volgens de reportage is Infinity in feite een live service-platform, waarbij diverse onderdelen van de game anders gaan ogen en aanvoelen. Het is de bedoeling dat de spelwereld, die bestaat uit diverse historische settings, constant blijft evolueren, vergelijkbaar met games als Fortnite. Eerder deze maand waren er ook al geruchten dat er voor Grand Theft Auto 6 iets soortgelijks staat gepland.

In de reportage van Bloomberg werd ook de projectnaam en de nieuwe cross-studio genoemd, dus het is mogelijk dat bovenstaande informatie over de inhoud van het spel ook op waarheid berust - al is dit niet officieel bevestigd door Ubisoft. 

In het artikel van Ubisoft laat het bedrijf weten op een later moment meer informatie te delen over Assassin's Creed Infinity, alsmede aankomende content voor het vorig jaar uitgekomen Assassin's Creed Valhalla.

Assassin's Creed Valhalla

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

ik kan hier wel iets interessants in zien, als ze een singleplayer wereld ontwikkelen waarin je naar verschillende historische settings kunt gaan en steeds nieuwe verhalen en settings bijkomen. Maar als dit multiplayer wordt met teveel een focus op season passes en multicolor neon pakjes en wapens word ik wel verdrietig.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola juist multiplayer lijkt me interessant. Denk aan The Division co-op eens raid / boss doen en dan met meerdere Assassins. Helemaal ernaartoe reizen, klimmen, uitzoeken en dan samen guards afmaken en de target. Kan prima toch? :)

0

@Harriebaldi je moet je de k de vraag stellen hoe ze hieraan denken te gaan verdienen. Ubisoft heeft al geexperimenteerd met een shop, dus je gaat dingen kunnen kopen, ik de omdat dat buiten kijf staat. Wat mij betreft ok, al ligt het wel aan de invulling ervan. Als de reguliere gameplay wordt verstoord door reclames dan is het behoorlijk irritant. Multiplayer kan nog ok zijn zolang je de keuze hebt hier niet aan mee te doen. Het is nu nog ye vroeg om te oordelen natuurlijk, we weten veel te weinig

0

Aanbevolen voor jou