Ubisoft toont meer van The Division Heartland, speeltest aangekondigd

Ubisoft toont meer van The Division Heartland, speeltest aangekondigd

Ook het vijfde jaar van The Division 2 en mobiele game The Division Resurgence komen er aan

Tijdens een livestream heeft Ubisoft uitgebreide beelden van The Division Heartland, een free-to-play spin-off van de The Division-games, getoond.

De game, die in 2021 werd onthuld, wordt al een jaar op kleine schaal getest, maar Ubisoft heeft geïnteresseerden uitgenodigd om zich aan te melden voor nog een aankomende test via de officiële website. Deze zomer moet er meer informatie rondom de game naar buiten komen.

Het spel speelt zich af in het kleine Amerikaanse stadje Silver Creek, dat spelers als Division-agent moeten beschermen tegen rogue agenten en het virus wat een groot deel van de bevolking heeft uitgeroeid. Spelers helpen Boston-agent Mackenzie Reed met het opbouwen van een basis, genaamd 'Rocket Rink'. Daar kunnen spelers elkaar vinden en groepen vormen. Daarbij is er een dag-nachtcyclus, waarbij er 's nachts meer focus is op sterkere vijanden is.

Elke dag kan het virus op andere plekken in de stad opduiken, en spelers moeten er achter zien te komen waarom dat is. Op plekken waar het virus woedt moeten er maskers gebruikt worden met speciale filters die op kunnen raken. Men kan daarbij kiezen uit drie klassen - wapenexpert, medic en overlever. Om beter uitgerust zijn voor elke dag kunnen er allerlei gereedschappen gecraft worden. Er moet zelfs ontsmet water meegenomen worden om te kunnen drinken.

Het is nog niet duidelijk wanneer de The Division Heartland uit moet komen, maar zoals gezegd wordt het spel free-to-play. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S.

Ubisoft onthulde ook meer informatie over het vijfde jaar van The Division 2, dat in juni begint en Broken Wings heet. Er wordt een nieuwe modus aan de game toegevoegd, genaamd Descent, een gratis roguelite modus waar mensen niet de Warlords of New York-uitbreiding vor nodig hebben. Via de eerste premium pass van het vijfde jaar wordt een Sam Fisher-outfit toegevoegd en van 25 april tot 9 mei keert de Leon S. Kennedy-outfit terug om gratis te claimen.

Tot slot wordt er nog altijd gewerkt aan de free-to-play mobiele game The Division Resurgence. Het spel heeft een solo- en co-op-campagne en een verhaallijn dat zich tussen de eerste twee The Division-games afspeelt. Deze zomer moet er een eerste testfase worden gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Onderstaande video's bevatten een cinematische intro van en meer informatie over The Division Heartland, en daarna is de gehele presentatie te zien, waarin ook meer details worden gegeven over het vijfde jaar van The Division 2 en beelden worden getoond van The Division Resurgence.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou