Project Invictus wordt onderdeel van Assassin's Creed Infinity

Project Invictus wordt onderdeel van Assassin's Creed Infinity

De Assassin's Creed-multiplayergame Project Invictus wordt onderdeel van Assassin's Creed Inifity.

Dat kondigt het bedrijf aan bij de bekendmaking van de cijfers van het afgelopen half jaar. Het ontwikkelteam dat eerder For Honor maakte werkt aan een op zichzelf staande ervaring die beschikbaar moet komen via Assassin's Creed Infinity. Daarmee zijn er nu drie titels bekend voor de nieuwe Assassin's Creed-hub. Het is nog onduidelijk hoe de multiplayergame er precies uit gaat zien.

De roadmap van Ubisoft bevat nu vijf Assassin's Creed-games. Mirage speelt zich af in Bagdad en komt in 2023 uit. Daarnaast werkt Ubisoft aan Project Hexe, waar we niet zoveel over weten, en Project Red, een game die zich afspeelt in Japan. Tot slot komt Assassin's Creed met Project Jade ook naar mobiele apparaten. Jade speelt zich af in het oude China.

Het is nog onduidelijk wanneer Project Invictus wordt onthuld. Er is ook geen releasedatum- of window bekendgemaakt. 

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik vond de multiplayer juist heel gaaf. Alleen was poison iedere keer echt zwaar overpowered, wat de meta verpestte. Ik snap niet dat dat nooit gecorrigeerd was.

0
test

Ik hoop vooral dat Ubisoft zich weer focust op verhaal en gameplay. Een online festijn is niet zo mijn ding. Geef mij maar een goed verhaal, een memorabele assassijn en een levende stad met veel detail. Origins blijft voor mij nog altijd de meest indrukwekkende AC tot nu toe. Die spelwereld is verbluffend mooi. Ook een goeie protagonist en opbouw. Valhalla was leuk qua sfeer, maar de uitgesmeerde open wereld was vrij saai na een poosje. Ook de hoeveelheid aan DLC gaf geen extra meerwaarde, maar dat is nu eenmaal het Ubisoft recept. Iedereen zijn ding natuurlijk. Stiekem ben ik wel benieuwd naar Mirage en de Japan setting. Hopelijk maken ze er iets leuks van, maar daar twijfel ik niet aan.

0

Aanbevolen voor jou