Ubisoft onthult Assassin's Creed: Mirage officieel

Ubisoft onthult Assassin's Creed: Mirage officieel

Ubisoft heeft Assassin's Creed: Mirage officieel onthuld.

Dat deed het via social media. Tijdens de Ubisoft Forward op 10 september worden er meer details bekendgemaakt over het spel. "We kunnen niet wachten om jullie meer te vertellen", laat Ubisoft weten. Verder onthult het bedrijf nog geen details. 

De naam van de volgende Assassin’s Creed, Mirage, lekte eerder deze week al uit. Volgens de gelekte informatie speelt Mirage zich af in Bagdad en gaat de game terug naar de basics van de franchise. Mirage zou in de lente van 2023 uitkomen.

Vandaag lekte er een plaatje van de game uit. De afbeelding is geplaatst door ScriptLeaksR6 op Twitter, die vaak gelekte updates plaatst van Rainbow Six Siege. Momenteel wordt gespeculeerd dat het gaat om promotie voor een unieke quest voor een pre-order gaat. De naam van de bonusquest hint naar de legende van Ali Baba en de veertig rovers. In die legende ziet Ali Baba een groep rovers een geheime schatkamer openen met de spreuk ‘Sesam, open u’.

De Ubisoft Forward waarin de game verder wordt uitgelicht wordt op 10 september om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube en Twitch.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Excuus, 21:00 inderdaad!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Hype? Nah. Basim was een waardeloos karakter.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Even duidelijk maken dat wij Nederlanders juist de Yankees zijn, vond ik eventjes grappig.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik kijk ook zeker uit naar de Forward. En ondanks dat er vast ook weer herhaling in zit voel ik toch wel een beetje een hype. Deze zal er vast wel komen. Ik denk (eigenlijk hoop) dat dit beter word dan Valhalla... want daar kom ik gewoonweg niet doorheen. ik haal de 50 uur nog geeneens. Ik twijffel of ik Unity of Syndicate nog moet oppakken voor deze.

0
test

@gamerlezer Syndicate is een heerlijke game. 100% Assassin's Creed. Je bestrijdt de onderdukking in Londen en bevrijdt bijvoorbeeld arbeiders uit fabrieken. En de Tower beklimmen was ook niet verkeerd. Heb ervan genoten.

0
test

Perfect

0
test

@Agent 4125 :’-D

0

Aanbevolen voor jou