Ubisoft+ komt binnenkort mogelijk naar Xbox

Ubisoft+ komt binnenkort mogelijk naar Xbox

Ubisofts abonnementsservice Ubisoft+ komt binnenkort mogelijk naar Xbox-consoles.

Twitter-account ALumia_Italia, die de backend van Xbox afzoekt, heeft namelijk een logo voor de service gevonden in die backend. Officieel is nog niets aangekondigd, en het is ook niet bekend of het om Ubisoft+ of Ubisoft+ Classics gaat.

Ubisoft+ (voorheen genaamd Uplay+) kwam in 2019 uit op pc en geeft voor 14,99 euro per maand toegang tot meer dan honderd Ubisoft-games. Voor 17,99 euro per maand krijgen abonnees daarnaast toegang tot Ubisoft+ op Google Stadia.

Ubisoft Classics is een soort uitgeklede versie van Ubisoft+ met klassieke games van de uitgever. Deze dienst zit inbegrepen bij de twee hoogste tiers van het vernieuwde PlayStation Plus.

Voorheen liet Ubisoft weten dat Ubisoft+ niet naar Game Pass zou komen, dus het is onwaarschijnlijk dat abonnees van Game Pass gratis toegang gaan krijgen tot de dienst. Tenzij men intern inmiddels van gedachte is veranderd, is het waarschijnlijker dat de dienst aangeboden wordt op alle Xbox-consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 dat zou inderdaad heel tof zijn echter zoals het artikel zegt hebben ze voorheen al aangegeven dat het niet naar Gamepass zal komen helaas.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 zou een beetje gek zijn aangezien Dat abo 15€ per maand is

0
test

Ik vraag me af of er uberhaupt markt voor is. De mensen die nog fan zijn van Ubisoft games of ze nog spelen hebben de meeste al en via gamepass en ps plus zijn de meeste "klassiekers" al te spelen. het is hooguit nog een keer interessant voor als er een nieuwe game uit komt die je wil spelen. Maar de enige die op stapel staat is skull and bones,, de rest heeft nog geen release date. Dus om het dan een keer een maandje te nemen als die spellen uit zijn ok. Maar voor de hele catelogus lijkt het mij niet waard en ik speel nog regelmatig ubisoft games

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ubisoft plus komt niet in gamepass, het wordt een losse betaalde dienst. Dat is al meermaals door zowel Xbox als Ubisoft bevestigd

0

Aanbevolen voor jou