Ubisoft heeft 'veel te tonen' als E3 dit jaar doorgaat

Ubisoft heeft 'veel te tonen' als E3 dit jaar doorgaat

Ubisoft is dit jaar aanwezig op E3, "als het doorgaat", zo meldt CEO Yves Guillemot. Daarbij heeft het bedrijf volgens hem veel om te laten zien.

Dat liet hij weten in een gesprek met investeerders (via VGC). "Als E3 doorgaat, zijn we er bij en hebben we veel te tonen." Wat Ubisoft precies wil gaan tonen bevestigde hij niet. Ubisoft is vooralsnog in ieder geval altijd aanwezig geweest op E3 wanneer de beurs gehouden wordt.

Het is niet duidelijk waarom Guillemot twijfelt of E3 dit jaar gehouden wordt. De nieuwe organisatie achter E3, ReedPop, liet al weten dat het dit jaar zowel fysiek als digitaal wordt gehouden. Diverse bedrijven, waaronder Nintendo, Sony en Microsoft, zouden echter van plan zijn de show over te slaan, zo werd onlangs gemeld. Het is waarschijnlijk dat deze bedrijven ergens in de lente of zomer zelf presentaties houden. Microsoft liet eerder al weten ergens deze zomer "terug te keren naar LA voor de jaarlijkse showcase", al werd E3 daarbij niet genoemd.

E3 wordt dit jaar van 13 tot en met 16 juni gehouden. 13 en 14 juni is voor bedrijven bedoeld, 15 juni voor bedrijven en consumenten, en 16 juni louter voor consumenten. Journalist Geoff Keighley houdt weer zijn eigen Summer Game Fest, dat op 8 juni met een grootschalige live show van start gaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Mario raving rabbits was wel oke toch voor de mensen die e rvan houden

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou