Ubisoft deelt gameplay van Rainbow Six Extraction

Ubisoft deelt gameplay van Rainbow Six Extraction

Ubisoft Montreal heeft een gameplayvideo van het aankomende Rainbow Six Extraction uitgebracht.

Hierin is te zien hoe spelers het samen opnemen tegen de buitenaardse bedreiging Archæns. Er zitten diverse operators in het spel om uit te kiezen, elk met een eigen progressiesysteem. Verder kunnen spelers twaalf maps, dertien missies en bijna honderd wapens en gadgets verwachten. De maps spelen zich af in vier regio - New York, San Francisco, New Mexico en Alaska - en zijn in de meeste gevallen ongeveer drie keer zo groot als maps uit Rainbow Six Siege. 

Rainbow Six Extraction werd aangekondigd als Rainbow Six Quarantine, maar de naam werd eerder dit jaar veranderd. Extraction betreft een co-op shooter waarin spelers in verschillende modi samen vechten tegen buitenaardse parasieten. Daarbij kiezen ze een operator uit Rainbow Six Siege met specifieke vaardigheden en een uitrusting om vervolgens op zoek te gaan naar de volgende doelstelling.

De doelstellingen, zoals het redden van iemand uit een cocon of een biopt terugbrengen naar de startlocatie, zijn tijdens elk potje willekeurig. Ook biedt de game de keuze om na elke succesvolle missie terug te keren en beloningen te vergaren, of een volgende missie te voltooien met het risico progressie te verliezen. Elke missie opent een nieuw deel van de wereld en is moeilijker dan de vorige.

Rainbow Six Siege verschijnt in januari 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Google Stadia. De game ondersteunt cross-play. Eigenlijk had het spel dit jaar nog moeten uitkomen, maar die releasedatum werd niet gehaald.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@CroniC Indd. Het leek me in de eerste instantie niks alleen dit vind ik er goed uit zien waarbij hopelijk de gameplay echt steeds een nieuwe uitdaging blijft bieden met variaties die voorkomen in de 13 vijanden en andere gameplay mechanics.

0

Aanbevolen voor jou