Ubisoft blijft Roller Champions toch wel ondersteunen

Ubisoft blijft Roller Champions toch wel ondersteunen

In tegenstelling tot wat er via recente geruchten wordt gemeld, blijft Ubisoft Roller Champions ondersteunen.

Dat laat de uitgever op social media weten. Journalist Jeff Grubb meldde onlangs dat hij van een bron had vernomen dat Ubisoft van plan zou zijn om Roller Champions na het derde seizoen te laten vallen.

In een statement laat de uitgever nu weten dat dit niet klopt. "Roller Champions wordt niet geannuleerd en we blijven de game ondersteunen." Het bedrijf laat weten dat het team zich vooral richt op de elementen die volgens spelers verbeterd kunnen worden.

In het verlengde daarvan wordt het huidige tweede seizoen Disco Fever verlengd. Dat geeft het team meer tijd problemen die spelers aangaven op te lossen, alsmede het toevoegen van cross-invites. "We kunnen jullie vertellen dat we spannende dingen in de planning hebben voor aankomende seizoenen."

Roller Champions werd in 2019 aangekondigd en kwam afgelopen mei uit. De free-to-play-game combineert skaten met balsport. De PvP-game laat spelers in teams spelen, waarbij de bal in het doel van de tegenstander moet worden gegooid. Daarvoor moet degene met balbezit eerst een volledig rondje skaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Opzicht wel lache op het te spelen voor een halfuurtje. Misschien na de patch dat het wat spannender wordt om door te spelen. We'll see...

0

Aanbevolen voor jou