Ubisoft annuleerde schijnbaar Splinter Cell battle royale-game

Ubisoft annuleerde schijnbaar Splinter Cell battle royale-game

Gelukkig is de remake van Splinter Cell wel aangekondigd

Ubisoft zou een battle royale-game binnen de Splinter Cell-franchise in ontwikkeling hebben gehad. Het spel zou inmiddels zijn geannuleerd.

Dat claimt iemand op 4Chan (via Insider Gaming). Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat Ubisoft meerdere games had geannuleerd, en volgens berichten zou het bedrijf minstens twaalf battle royale-games in ontwikkeling hebben gehad.

Een daarvan zou dus verbonden zijn geweest aan de Splinter Cell-IP. De game zou Splinter Cell: Hunters hebben geheten. De game zou in 2022 bijna aangekondigd worden en er zouden in die zomer zelfs speeltesten zijn gehouden.

Splinter Cell: Hunters zou meerdere 'Operators' hebben bevat, alsmede aanpasbare klassen. Spelers zouden als spionnen onder andere Washington hebben moeten infiltreren en daar NVT's moeten uitschakelen, terwijl ze werden aangevallen door andere spelers en door de computer bestuurde vijanden. Wanneer spelers in de rol van spionnen zouden worden gedood, zouden ze terugkeren als mercenaries en moest er gejaagd worden op andere spelers. Na het uitvoeren van de opdracht zou men moeten zien te vluchten van de map en 28 andere spelers voor proberen te blijven.

Waarom het project precies geannuleerd zou zijn, is niet bekend. Hoe dan ook is het project nooit officieel aangekondigd door Ubisoft, dus het is niet bekend in hoeverre bovenstaande informatie vertrouwd kan worden. Het bedrijf werkt in ieder geval wel officieel aan een remake van de eerste Splinter Cell.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Kom op zeg. Ik ben geen tegenhanger van Ubisoft maar hoe slecht kun je luisteren naar je publiek. Die vragen al jaren om een terugkeer van splinter cell. En dan ook nog verder terug dan blacklist, maar 1 in de echte oude stijl en wat besluit Ubisoft. Laten we een battle royal maken. Wan ja dat willen de fans. Puur gericht op cashen van een markt die al verzadigd is. En deze markt is niet van elke maand een nieuwe kopen of starten. Terwijl elke maand een goede FPS, RPG of wat dan ook wel zou lukken. Dus achteraf slim van ze om het te cancelen maar alleen al bedenken vind ik al getuigen van niet weten wat je met het merk moet terwijl het overal op internet overduidelijk is.

0

Aanbevolen voor jou