Two Point Hospital-uitbreidingen onderweg naar consoles

Two Point Hospital-uitbreidingen onderweg naar consoles

Alle ontbrekende uitbreidingen van Two Point Hospital zijn vanaf 5 maart beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De ontbrekende uitbreidingen waren al beschikbaar voor pc en zijn vanaf 5 maart dus ook speelbaar op de relevante consoles. Het gaat hier om de Off the Grid- en Close Encounters-uitbreiding. De eerste twee dlc van de ziekenhuissimulator zaten reeds in de consoleversie ingebakken.

Om te vieren dat alle dlc nu verkrijgbaar zijn, wordt er een speciale Jumbo Edition van de game gelanceerd. Deze editie bevat alle mogelijke uitbreidingen en is vanaf 5 maart te koop voor 40 euro.

Two Point Hospital is een komische ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals 'lichthoofdigheid' en 'grey anatomy.' Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opgericht. De studio is inmiddels gekocht door Sega. Two Point Hospital is tevens verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kost de uitbreiding nog knaken? of niet?

0

Aanbevolen voor jou