Two Point Campus behaalt een miljoen spelers

Two Point Campus behaalt een miljoen spelers

Een miljoen spelers hebben de simulatiegame Two Point Campus gespeeld.

Dat maakte ontwikkelaar Two Point Studios bekend op Twitter. "Er zijn officieel een miljoen Two Point Campus-spelers. Welkom bij de community iedereen. Bedankt voor het spelen", luidt het bericht. De mijlpaal werd binnen 23 dagen behaald, want het spel kwam uit op 9 augustus.

In Two Point Campus kunnen spelers hun eigen universiteit opbouwen en managen. Met gemakkelijk te gebruiken tools kunnen spelers precies bepalen hoe de universiteit er uitziet. De game is sinds 9 augustus speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De game is tevens via Xbox Game Pass en PC Game Pass te downloaden.

Tijn kranen deed de preview voor Gamer.nl. "Of Two Point Campus die balans weet te houden en genoeg varieert qua gameplay valt te bezien, maar het spel laat in ieder geval een goede eerste indruk achter. De flauwe humor, de ingewikkelde maar toegankelijke systemen en de mogelijkheden om je eigen campus in te richten, maken Two Point Campus zelfs interessant voor mensen die niets met simulatiegames hebben", schreef hij. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou