Twaalfde Apex Legends-seizoen begint op 8 februari

Twaalfde Apex Legends-seizoen begint op 8 februari

EA en Respawn hebben het twaalfde seizoen van Apex Legends aangekondigd, dat op 8 februari begint.

Het twaalfde seizoen heet Defiance en introduceert een nieuwe Legend in de vorm van Mad Maggie. Zij schittert ook in onderstaande trailer. Deze aanvoerster van Outlands-slechteriken is bevriend met de in het achtste seizoen verschenen Fuse. Haar abilities zijn nog niet aangekondigd.

De map Olympus krijgt met het twaalfde seizoen ook een update, al is nog niet bekend wat de veranderingen precies inhouden. Verder wordt er een nieuwe tijdelijke gamemodus genaamd Control toegevoegd. In deze Domination-achtige modus strijden twee teams van negen spelers voor controlepunten en zijn er oneindige respawns.

Tot slot laat Respawn Entertainment weten dat mensen die de game tijdens de eerste drie weken van het nieuwe seizoen spelen, automatisch beloningen ontgrendelen. Dit om te vieren dat Apex Legends drie jaar bestaat.

Apex Legends: Defiance is vanaf 8 februari beschikbaar op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Halo Infinite uitgespeeld, het vertrouwen in COD Warzone kwijt (op series S), ik heb vanavond de download van Apex gestart, ben benieuwd!

0

En weer verwijderd; geen solo modus..

0

Aanbevolen voor jou